Permanente Make-UP

Veel mensen denken dat PMU hetzelfde is als tatoeëren en dat het voor altijd in de huid blijft.

PMU is semi-permanent, het wordt geplaatst in de lederhuid en ook de pigmenten waarmee gewerkt wordt zijn niet vergelijkbaar met tatoeage inkt.

Om het beste resultaat te bereiken vindt er op z’n minst 2 behandelingen plaats, de nabehandeling wordt ingepland tussen de 6 en 8 weken na de eerste behandeling en zit in onze prijslijst inbegrepen.

Een eerste behandeling duurt gemiddeld 3 uur. Het pigmenteren is zo goed als pijnloos, maar er kan indien gewenst verdoofd worden door middel van een verdovingscrème.

Na de behandeling is de pigmentatie altijd donkerder dan het eindresultaat, de kleur loopt tijdens het genezen tot wel 40% terug.

In de eerste week na de behandeling kan de pigmentatie zelfs donkerder worden, in de 2e en 3e week zal het zelfs lichter worden dan de bedoeling is, vervagen, maar na de 3e week komt de kleur weer omhoog, dit heeft te maken met het genezingsproces van de huid.

permanente make up heeft een gemiddelde houdbaarheid van 2 tot 3 jaar, afhankelijk van huidtype en levensstijl. Als de permanente make up van kleur vervaagd, dient deze te worden opgefrist.

U krijgt van ons een nazorginstructie mee, die u dient na te leven voor het laten slagen van de behandeling.

Volg dit advies goed op want alleen dan zult u het beste resultaat krijgen.

Phibrows microblading / Hairstrokes

Deze techniek wordt ook wel de haartjestechniek of mesjestechniek genoemd. Met de hand worden er ‘ strokes’ gemaakt, deze worden op de meest natuurlijke manier aangebracht, er wordt gekeken naar de natuurlijke, haargroei en opbouw van de wenkbrauwen. Phibrows blijven afhankelijk van huidtype en levensstijl ongeveer anderhalf tot 2 jaar mooi en dienen daarna opgefrist te worden.

Nanobrows / hairstrokes

De nieuwste techniek van de Phiacademy, Phibrows maar dan machinaal. Deze techniek is uitermate geschikt voor de vettere of onrustige huidtypes.

Ombre ofwel powder brows

Deze schaduwtechniek is geschikt voor alle huidtypes en uitermate geschikt voor de vettere en onrustige huid. Deze techniek creëert de look van een wenkbrauw die is opgemaakt met een wenkbrauwpoeder. Doordat het een zachte en poederige effect heeft, oogt dit opgemaakt mar toch niet onnatuurlijk.

Afhankelijk van het gewenste eindresultaat kunnen we bepalen welke techniek u het beste past!