Om een beeld te geven van mij zowel op persoonlijk vlak als op gebied van de specialiste waar u mee te maken heeft zal ik me even voorstellen.
 
Ik ben Angela Gopie, uw specialist, all-round Master permanente make-up NSGP-erkend en officieel Phibrows, Phiremoval en Philings Artist.
Al ruim 15 jaar ervaring in de uiterlijke verzorgingsbranche, als gediplomeerd all-round kapster, nagelstyliste, make-up artist en wimperstylist.
Dit ging ik steeds meer “erbij” doen, omdat ik uiteindelijk afstudeerde als officemanager en fulltime op kantoor ging werken, tot inmiddels 5 jaar geleden.
 
Ik raakte getriggerd voor dit vak door mijn moeder. Helaas op een minder leuke manier, 4 jaar geleden werd zij getroffen door borstkanker.
Erg dankbaar dat ik haar heb kunnen bijstaan tijdens haar ziekteperiode, van begin tot eind.
Zo kwamen wij ook samen bij de haarwerken speciaalzaak. Ik had zoveel bewondering voor deze dames. Zij betekende zo veel voor mijn moeder die haar haar spoedig zou gaan verliezen. Ik zag wat dit alles met haar deed.
En zo wou ik ook wat kunnen betekenen voor mijn moeder en haar lotgenoten en kwam ik uit bij permanente make-up.
 
Ik ging op zoek naar de meest uitgebreide opleiding en in februari 2016 was ik gediplomeerd All-round PMU Master.
Maar ik ben een perfectionist en heb een bepaalde prestatiedrang. Mijn werk was goed, maar ik vond het niet perfect genoeg. 
Ik wou mij verder specialiseren en volgde diverse masterclasses. 
Ook was ik actief op diverse fora op social media, waar vele specialisten hun werk delen met elkaar. Het werk van Phibrows Artists van over de hele wereld begon mij op te vallen. Dat moet ik ook kunnen. 
Niet alleen omdat mijn werk moet opvallen en uitblinken tussen die van andere specialisten, maar vooral omdat mensen zonder haar de meest natuurlijke wenkbrauwen moeten dragen.
Bij iemand met bestaande wenkbrauwen zijn de hairstrokes minder zichtbaar en vallen deze mooi weg in de natuurlijke haartjes. 
Bij iemand zonder natuurlijke haren is elke ‘stroke’ zichtbaar, deze moet niet te onderscheiden zijn van een echt haartje, net zoals de vorm van de wenkbrauw, want deze is bepalend voor de gezichtsuitdrukking, maar ook de “technische” opbouw van de wenkbrauwharen. 
Ik besloot met laten opleiden door Phibrows Academy, een van de grootste en beste opleidingsinstituten van de wereld.
En ik mag me nu officieel Phibrows artist noemen.
 
Ik heb mijn grootste doel bereikt! 
Ik kan kankerpatiënten deze behandeling aanbieden, zodat zij met perfecte wenkbrauwen kunnen lopen. 
Deze behandeling biedt ik hen kosteloos, zij mogen mij betalen met een glimlach, het ‘pay with a smile-concept’.
 
Naast mijn grootse doel ben ik onder andere hiermee inmiddels ook ontwikkeld tot een zeer ervaren en excellente PMU specialiste. En ben ik tevens erkend door de NSGP, de Nederlandse Stichting voor geregistreerde PMU Specialisten.
Hiernaast blijf ik me natuurlijk ook ontwikkelen door mezelf continu bij te scholen en masterclasses te volgen, zodat ik de nieuwste en beste technieken kan bieden aan mijn cliënten.
 
Hygiene en veiligheid staan bij mij voorop en in de salon wordt dan ook gewerkt volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) en ben ik in bezit van een GGD vergunning.
 
Ben u op zoek naar een specialiste met enorm veel liefde en passie voor haar werk, dan bent u bij mij in goede handen!