Over mij

piercing den haag permanente make up artist

Om een beeld te geven van mij op persoonlijk vlak als op gebied van de specialiste waar u mee te maken heeft zal ik me even voorstellen.
 
Ik ben Angela Gopie, uw specialist, all-round Master permanente make-up, internationaal Phi Artist in; Phibrows-, Phiremoval-, Philings- en Phi Nanobrows- en PhiAreola Artist, gediplomeerd Body Piercer. En official partner van Studex® Benelux voor het prikken van oorgaatjes voor alle leeftijden. Daarnaast ben in NSGP-erkend en in bezit van een GGD vergunning.

Al ruim 15 jaar ervaring in de branche. Als gediplomeerd all-round kapster, nagelstyliste, make-up artist en wimperstylist.
Dit ging ik steeds meer “erbij” doen, omdat ik uiteindelijk afstudeerde als officemanager en fulltime op kantoor ging werken. Tot inmiddels 8 jaar geleden.

Ik raakte getriggerd voor dit vak door mijn moeder. Helaas op een minder leuke manier, begin 2015 werd zij getroffen door borstkanker.
Erg dankbaar dat ik haar heb kunnen bijstaan tijdens haar ziekteperiode, van begin tot eind.

Zo kwamen wij ook samen bij de haarwerken speciaalzaak. Ik had zoveel bewondering voor deze dames. Zij betekende zo veel voor mijn moeder die haar haar spoedig zou gaan verliezen. Ik zag wat dit alles met haar deed.
En zo wou ik ook wat kunnen betekenen voor mijn moeder en haar lotgenoten en kwam ik uit bij permanente make-up.
Ik ging op zoek naar de meest uitgebreide opleiding en in februari 2016 was ik gediplomeerd All-round PMU Master.

Maar ik ben een perfectionist en heb een bepaalde prestatiedrang. Mijn werk was goed, maar ik vond het niet perfect genoeg. 
Ik wou mij verder specialiseren en volgde diverse masterclasses. 
Ook was ik actief op diverse forums op social media, waar vele specialisten wereldwijd hun werk delen met elkaar. Het werk van Phibrows Artists van over de hele wereld begon mij op te vallen. Dat moest ik ook kunnen. 
Niet alleen omdat mijn werk moet opvallen en uitblinken tussen die van andere specialisten, maar vooral omdat mensen zonder haar de meest natuurlijke wenkbrauwen moeten dragen.
Bij iemand met bestaande wenkbrauwen zijn de hairstrokes minder zichtbaar en vallen deze mooi weg in de natuurlijke haartjes. 
Bij iemand zonder natuurlijke haren is elke ‘stroke’ zichtbaar, deze moet niet te onderscheiden zijn van een echt haartje, net zoals de vorm van de wenkbrauw, want deze is bepalend voor de gezichtsuitdrukking, maar ook de “technische” opbouw van de wenkbrauwharen. 
Ik besloot met laten opleiden door Phibrows Academy, ’s werelds grootste en beste opleidingsinstituut van de wereld.
En ik mag me nu officieel Phibrows artist en ook PhiAreola Artist noemen. Ik heb een van mijn grootste doelen bereikt! 
Ik kan kankerpatiënten deze behandeling aanbieden, zodat zij met perfecte wenkbrauwen kunnen lopen.

Daarnaast bied ik sinds 2020 PhiAreola behandelingen. Dit is een tepelreconstructie door middel van een 3D tatoeage, die helaas noodzakelijk is na operatieve verwijdering van borstkanker. Voor deze behandelingen spreek ik de verzekeraars van mijn cliënten aan, zodat de behandeling vergoed wordt vanuit de ziektekostenverzekering. Weigeren zij dit te vergoeden, dan betalen mijn cliënten mij met hun glimlach!

Naast mijn grootse doel ben ik onder andere ook ontwikkeld tot een zeer ervaren en excellente PMU specialiste. En ben ik erkend door de NSGP, de Nederlandse Stichting voor geregistreerde PMU Specialisten.

Hiernaast blijf ik me natuurlijk ook ontwikkelen door mezelf continu bij te scholen en masterclasses te volgen, zodat ik de nieuwste en beste technieken kan bieden aan mijn cliënten.

Hygiene en veiligheid staan bij mij voorop en in de salon wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) en zoals eerder vermeldt ben ik in het bezit van een GGD vergunning.

Ben u op zoek naar een specialiste met enorm veel liefde en passie voor haar werk, dan bent u bij mij in goede handen!